Snel hulp?

Neem direct contact op: 070 2210139

Reviews

Bedankt voor je perfecte werk, ik ben erg blij met deze “grote schoonmaak”.

Daarnaast ben ik erg tevreden over de manier waarop vragen worden beantwoord. Ik wil altijd graag weten waar ik aan toe ben en dat is mij nu volledig duidelijk.

E. van der Hoog, Thuisgebruiker

Ik ben Bas Rühl , 62 jaar oud en kwam via via aan dit adres.

Mijn pc (Windows XP) moest overgezet worden naar Windows-7 vanwege het niet meer ondersteunen door Microsoft van Windows XP per 7 april 2014.
Ik ben mijn pc een dagje kwijt geweest en kon daarna dus weer gelijk aan de slag.

Vanwege het niet bekend zijn van enkele password’s heeft de heer Taal van uw bedrijf mij telefonisch verder geholpen en mijn computer op afstand overgenomen. Alle nog voorkomende problemen heeft hij opgelost en toen bleek dat ik mijn emailadressen nog niet in bezit had heeft hij mijn computer direct nogmaals overgenomen om op afstand deze adressen over te hevelen.
Ik wil dan ook bij deze alle lof aan uw bedrijf geven!!

Met vriendelijke groet van een zeer tevreden klant.

Bas Rühl

Bas Rühl, Thuisgebruiker

Prima dienstverlening! Mijn oude laptop is in de loop der tijd erg traag geworden, daarnaast werd het hoog tijd voor een nieuwe. Na het aankoopadvies van Robert opgevolgd te hebben, heeft hij binnen dezelfde dag een SSD geplaatst in mijn nieuwe laptop. Het is een wereld van verschil!

Thomas Lommen, Thuisgebruiker

Als lichttechnicus zet ik graag kwalitatief hoogstaande oplossingen neer. Dit kan ik alleen bewerkstelligen met goed functionerende IT-componenten. Door een advies van IT’s easy zijn mijn opstellingen nu nog minder storingsgevoelig!

Tim de Bruijn, Lichttechnicus
http://www.timdebruijn.nl