Snel hulp?

Neem direct contact op: 070 2210139

Over ons

IT’s easy in het kort

IT’s easy is opgericht in 2010 door Robert Taal met het doel de IT-dienstverlening voor iedereen toegankelijk te maken. IT’s easy wil hierbij IT producten en diensten leveren zoals de klant het graag ziet: uitstekende service, gemakkelijk in gebruik en tegen redelijke tarieven. Adviezen waarmee u direct aan de slag kan, en adviezen voor de toekomst!

Onze doelstellingen zijn dan ook:

  • Meedenkend
  • Persoonlijk
  • Betaalbaar

IT’s easy is specialist in het bieden van computersupport bij particulieren en MKB. Dit kan zijn het verhelpen van computerproblemen, maar ook het geven van aankoopadvies, het toevoegen van randapparatuur en installeren van hard- en software.

Wat je kan verwachten

1
Meedenkend

Is er een betere oplossing beschikbaar voor een bestaand systeem of zien wij mogelijkheden om goedkoper, efficiënter of makkelijker te kunnen werken? Dan hoort u dat van ons!

2
Persoonlijk

Één vast contactpersoon voor al uw vragen die volledig bekend is met uw situatie! Wij houden het graag laagdrempelig. Korte lijnen, daar houden wij van!

3
Betaalbaar

No-nonsense IT-beheer tegen een betaalbaar tarief.

Uw IT-experts:

  • Robert Taal

    IT’s easy is opgericht in 2010 door Robert Taal met het doel de kwaliteit van IT dienstverlening te verbeteren. Robert Taal is...

    Read more